Meget forstående og nærværrende bedemand, det hele forløb som vi ønskede.

Martin Larsen

Bedste bedemand uden tvivl og en del billigere end sidst vi benyttede en bedemand, nu håber vi ikke at vi skal til flere begravelser de næste mange år.
Da vi er bosat i sverige var det perfekt at i også tilbyder telefonisk hjælp,jeg glemmer ikke den modtagelse vi fik da vi ankom til kirken, der var pyntet med roser og kranse som i så fint havde opsat inden vi kom, mange tak for hjælpen.

Pia Svensson

En uvurderlig hjælp og forståelse omkring askespredning af min mand. Det har været en svær tid for hele familien, det var rart at føle at vi kunne spørge om alt og vi følte os i sikre hænder hele vejen.

Henriette Jespersen

Den bedste behandling vi har fået i en så svær tid og det skal i have tusind tak for, det har været utroligt vigtigt for os at det kunne klares i vores eget hjem og at Dorthe fik indraget vores børn i snakken om morfar uden at de blev kede af det var helt fantastisk.

Lotte hansen

Vi er meget tilfredse med den hjælp og behandling, vi har fået i en meget svær tid, vi har været utrolig glade for den personlige kontakt vi har haft med Carsten som har en meget stor empati og evne til at lytte og forstå den situation vi stod i.

Karl Sigurdsen

Mange tak for jeres varme og store hjælp, med bisættelsen af vores mor, vi håber ikke at få brug for jeres hjælp igen, men hvis det skulle blive nødvendigt ringer vi helt sikkert til jer igen, de bedste hilsner.

Birgith Kristensen