Prisoversigt

Døgnservice
Vi dækker hele fyn og øerne
Ingen uforudsete regninger
Bisættelse med ceremoni Standard Plus Ekstra
Rådgivning vedrørende dødsfaldet
Klassisk hvid polstret kremeringskiste
Ilægning & iklædning i kiste
Rustvognskørsel til ceremonien
Rustvogn til krematorium
Valgfri standard farve af urne
Håndtering af dokumenter frem til skifteret
Koordinering med kirke & præst
Ansøgning om begravelseshjælp Modtag op til
11.200,-
Modtag op til
11.200,-
Modtag op til
11.200,-
Pyntning af opsætning/kirke til ceremoni
Samtale i eget hjem/butik
Miljø og hygiejne tillæg
Kørsel til kirkegård på Fyn med urnen
Blomsterkørsel på Fyn efter ceremoni
Ekstra mand til hjemmedød
Ekstra kørsel til hjemmedød
Bårebuket eller farvelroser
Kistedekoration incl. opsætning
Dødsannonce
Ingen tillæg aften,weekend & helligdag
Pris incl. moms 13.498,- 16.978,- 20.028,-
Bestilling Kontakt Kontakt Kontakt
Kirkegård/kremerings udgifter

Bisættelse med ceremoni – standard

Pris: 13.498,-

Bisættelse med ceremoni – plus

Pris: 16.978,-

Bisættelse med ceremoni – ekstra

Pris: 20.028,-

Kontakt online

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Benyt vores kontaktformular eller ring døgnet rundt på tlf. 66 18 06 00.

Bestil på tlf.

Fremme inden 3 timer til samtale
Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning på tlf. 66 18 06 00.

Urnenedsættelse efter bisættelse

Urnegravsted
Hvis familien ønsker et sted at komme hen og mindes afdøde, vil man via den kirke som afdøde ønskes nedsat ved, bestille et urnegravsted typisk 10.års fredningstid, her vil man så bestille en plænesten med den inskription som måtte ønskes.

Vi kan som bedemænd stå for bestilling af plænestenen incl inskription samt udlægning af stenen efterfølgende, man har som pårørende også selv mulighed for at bestille stenen hos en stenhugger, man skal dog være opmærksom på at hver kirkegård har sine egne traditioner og at der er krav til bla størrelser, farver på stenene. ved et urne gravsted vil familien kunne overvære urnenedsættelsen.

Ukendtes fællesgrav

Her vil de ansatte fra krematoriet forestå urnenedsættelsen efter kremeringen uden overværelse af pårørende på en ikke nærmere aftalt dato, det vil sige at fællesgravene er anonyme og man vil altså ikke kunne få afvide, hvor ens pårørende nøjagtigt er stedt til hvile.

Spredning til søs
Havde afdøde et særligt forhold til naturen eller havet, så vil det være muligt at ansøge om at blive spredt over åbent vand, dette kan foregå på den måde at urnen udleveres til bedemanden efter kremering, som så forestår askespredningen på vandet eller ved at familien selv får udleveret urnen fra krematoriet. Vi hjælper gerne med ansøgningen om askespredning til søs.

Har du spørgsmål?

Bedemand Odense Carsten Ovesen

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 66 18 06 00

Bedemand Odense Dorthe Ovesen

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 66 18 06 00

Eller bliv ringet op…

Før de pårørende ankommer til bisættelsen

Der har vi som bedemænd afhentet kisten fra kapellet og kørt den til stedet for ceremonien som regel i kirken, her gør vi kisten og blomster klar til at modtage de pårørende.

Sådan foregår bisættelse
En bisættelse starter ved at organisten spiller et musikstykke mens gæsterne kan samle tankerne. Dernæst synges der en salme inden præsten hilser alle i kirken fra alteret.

Præsten beder en bøn ved alteret, hvor han også læser en tekst fra Bibelen. Så synges en samle mere. I er selvfølgelig selv med til at vælge samlerne der synes ved bisættelsen.

Når anden salme er sunget, holder præsten en tale for den afdøde. Dette kan enten foregå fra prædikestolen eller ved kisten. Talen handler oftest om livet den afdøde har levet og om det kristne håb om opstandelsen. Her vil familien have haft mulighed for at komme med input omkring afdødes liv, som så kan være med til at gøre talen mere personlig.

Jordpåkastelse i kirken

Efter talen og endnu en salme foregår jordpåkastelsen. Præsten kaster jord på kisten tre gange med ordene: af jord er du kommet, til jord skal du blive, af jorden skal du igen opstå. Præsten lyser velsignelsen og man beder fadervor sammen.

Afsked ved rustvognen
Efter jordpåkastelsen synger man en salme inden kisten bliver båret ud til rustvognen, som venter udenfor kirken. Det oftest de mest nære pårørende til den afdøde, som bærer.

Det er ofte nære pårørende til den afdøde, som bærer kisten. De resterende gæster ved bisættelsen følger efter kisten i stilhed og tager afsked med kisten ved rustvognen. Imens slår kirkeklokken ni bedeslag, kan de pårørende af den ene eller anden grund ikke selv bære kisten ud til rustvognen kan vi, som bedemænd, forestå det.

Som afslutning på en bisættelse skal der også være taget stilling til hvordan urnen bliver stedt til hvile, se herunder de muligheder der er.

Vi har et stort udvalg af kister, urner, blomster og tilbehør.
Se alle produkterne her »