Bedemand i Odense

Din lokale bedemand i Odense

I hjertet af Odense C finder du begravelsesforretningen Værdig Afsked. Vi har på adressen: Søndergade 7, 5000 Odense C en fysisk butik med dertilhørende stenudstilling. Vi er sat i verden for at give alle en værdig afsked, hvorfor i kan være sikre på at blive behandlet med den største respekt og ikke mindst ærlighed fra vores dedikerede og professionelle stab. Vi opererer på hele Fyn, hvor vi gerne kommer forbi uden uforudsete meromkostninger. I er generelt i trygge hænder hos os igennem hele processen, hvor et givent prisoverslag altid vil være gældende, såfremt i ikke ændrer på jeres bestilling af service og produkter.

Vi samarbejder med Ældresagen

Vores unikke samarbejde med Danmarks største fællesskab for ældre betyder, at du får 20 % rabat på en lang række af ydelser og produkter fra begravelsesforretningen, og en væsentlig besparelse på den samlede pakke, hvis dette bliver aktuelt i fremtiden. Det eneste der er påkrævet, er, at du er medlem. Værdig Afsked har derfor med god samvittighed allieret sig med en ligesindet professionel og dedikeret samarbejdspartner, hvor fællesnævneren er tryghed og omsorg for mennesker.
Fronten af begravelsesforretningen Værdig Afsked

Har du spørgsmål?

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 66 18 06 00

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 66 18 06 00

Eller bliv ringet op…

Kontakt online

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Benyt vores kontaktformular eller ring døgnet rundt på tlf. 66 18 06 00.

Bestil på tlf.​

Fremme inden 3 timer til samtale
Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning på tlf. 66 18 06 00.

Vi har et stort udvalg af kister, urner, blomster og tilbehør.
Se alle produkterne her »

Scroll til toppen