Bedemand Bellinge

Din lokale bedemand i Bellinge

På adressen Brogårdsvej 23, 5250 Odense i Bellinge finder du en af vores begravelsesforretninger. Vores begravelsesforretninger på Fyn rummer en vis fleksibilitet – både hvad angår rådgivning og planlægning af et begravelsesforløb. Vi kommer gerne hjem til jer, uanset om i bor på Midt-, Syd- eller Vestfyn. Der er altså ingen meromkostninger forbundet med ekstra kørsel på hele Fyn, da vi er en begravelsesforretning, der går op i mennesker og omsorg. Du er altid velkommen til at få et uforpligtigende prisoverslag, hvis dette ønskes. Skulle du vælge vores services og produkter, kan du være sikker på at prisoverslaget altid vil være gældende, såfremt i ikke ændrer jeres bestilling.

Et unikt samarbejde med Ældresagen

Hvis du for fremtiden ønsker at få 20 % rabat på produkter og services og en betragtelig rabat på den samlede pakke fra én af vores to begravelsesforretninger, så kan du passende melde dig ind i Ældresagen, hvis du ikke allerede er en del af Danmarks største fællesskab for ældre. Værdig Afsked er en begravelsesforretning der rummer kompetente og erfarne medarbejdere inden for bedemandsbranchen, og derfor er det en sand ære at samarbejde med ligesindede professionelle Ældresagen.

Har du spørgsmål?

Bedemand
Carsten Ovesen
Tlf. 66 18 06 00

Bedemand
Dorthe Ovesen
Tlf. 66 18 06 00

Eller bliv ringet op…

Kontakt online

Vi kontakter dig hurtigst muligt
Benyt vores kontaktformular eller ring døgnet rundt på tlf. 66 18 06 00.

Bestil på tlf.​

Fremme inden 3 timer til samtale
Ring til os døgnet rundt hele året gratis og uforpligtende, vi står klar med personlig råd og vejledning på tlf. 66 18 06 00.

Vi har et stort udvalg af kister, urner, blomster og tilbehør.
Se alle produkterne her »

Scroll til toppen